sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

To 18.4 - su. 21.4

Düsseldorfin kansainvälinen lentoasema (DUS)
Torstaina oli viimeinen työpäiväni, sillä perjantai oli pyhäpäivä. Työpäivä oli rento, sillä tehtaan kaikki tuotantolinjat oli pysäytetty pääsiäisen vuoksi ja ainut tehtävämme oli tarkistaa tuotantolinjojen kunto mahdollisten vikojen tai vaurioiden varalta. Työpäivän päätteeksi hyvästelin kaikki työkaverini.

Illalla suunnistin Bonniin jossa tapasin viime syksyllä Suomessa vaihdossa olleen saksalaisen Fritzin. Menimme Fritzin kanssa viettämään iltaa irlantilaiseen pubiin.



Perjantaina ei tapahtunut mitään mainittavan arvoista, sillä oli pitkä perjantai. Lähes kaikki paikat olivat kiinni ja vietinkin päivän asunnolla.

Nousu Düsseldorfissa.


Lauantai oli matkani viimeinen täysi päivä ja vietin sen shoppailemalla vaatteita ja tuliaisia. Päivällä menin Troisdorfissa kauppakeskukseen ja illemmalla kävin Kölnissä matkamuistoliikkeessä sekä ulkona syömässä. Troisdorfiin palattuani pakkasin valtaosan tavaroistani ja kävin nukkumaan.



Sunnuntaina oli aikani palata kotiin. Heräsin aamulla kahdeksan aikoihin ja pakkasin loput tavarani jonka jälkeen kävelin Troisdorfin rautatieasemalle josta matkasin junalla yhden vaihdon kautta Düsseldorfin lentokentälle.
Muutama minuutti ennen laskeutumista Helsinki-Vantaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti